Training 1

Omdat er volgend jaar veel gaat veranderen met de komst van de Slimme Tachograaf (de Smart Tacho) organiseert VDO daarom samen met de Partners in Business (o.a. Smart Tacho Solutions) een kennissessie om alles uit de doeken te doen over de slimme tachograaf die vanaf volgend jaar juni verplicht wordt.

De vraag is natuurlijk wat er voor uw organisatie gaat veranderen en wat u moet ondernemen om klaar te zijn voor de komst van de Slimme Tachograaf.

schermafbeelding-2018-11-03-om-12.46.42

Voor wie?

Iedereen die direct of indirect in aanraking komt met de tachograaf, zoals: chauffeurs, eigenrijders, planners, fleetmanagers en transportondernemers.

Waarom?

‘De slimme tachograaf komt in 2019 op de markt’
De EU heeft besloten dat vanaf 15 juni 2019 de nieuwe tachograaf verplicht wordt voor alle nieuwe voertuigen boven de 3500 kg. De DTCO 4.0 is een slimme digitale tachograaf met veel nieuwe functionaliteiten.

Wat?

‘Kennissessie Slimme Tachograaf’
Om tachograaf-plichtigen optimaal op weg te helpen met alle veranderingen die staan te gebeuren, worden er verschillende kennissessies georganiseerd over de ‘Slimme Tachograaf’ oftewel de ‘Smart Tacho’.

Wie?
Continental/VDO organiseert samen met haar Partners in Business (o.a. A1 Automotive), een kennissessies over de ‘Slimme Tachograaf’. Tijdens deze kennissessies komen naast een gastspreker van VDO (die alles uit de doeken gaat doen over de Slimme Tachograaf) de volgende partijen aan het woord: ​

Wanneer?

Op woensdag 28 november en donderdag 29 november aanstaande. Woensdag 28 november is speciaal gereserveerd voor iedereen die al gebruik maken van de analysesoftware TIS-Web® van VDO. Donderdag 29 november is voor iedereen die dagelijks te maken heeft met de tachograaf of vanuit zijn of haar vakgebied geïnteresseerd is. Op beide dagen worden zowel een middag- als een avondsessie georganiseerd.

De middagsessies vangen aan om 13:30 uur en worden rond 17:00 uur afgesloten met een hapje, drankje en een borrel. De avondsessie start om 18:30 uur die rond 22:00 afgesloten wordt met een hapje, drankje en een borrel.

Waar?

‘Nationaal Militair Museum’
De sessies zullen plaatsvinden in het Nationaal Militair Museum te Soesterberg. Een indrukwekkende en bijzondere locatie. Je museumticket is inbegrepen bij je deelname.

Wat kost het?

Deelname kost slechts € 30,- exclusief BTW, dit is inclusief entreeticket van het museum, drankjes, parkeren en informatiemap. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus bestel direct je ticket via onderstaande link.

open

Aanmelden inschrijven bevoegdheidstraining + IBKI examen -> Aanmelden

open

Bestel nu ook onze producten via de webshop:

Naar webshop